nedelja, 2. september 2007

Nocna

Kot zapisano in zareceno, je bil vceraj zvecer na sporedu nocni pohod. Babji zur kajpada, zasedba bi bila tezko druga kot je bila (M+Š+N+Š), dve morebitni udelezenki sta imeli sprejemljivi opravicili.


Š + N + M

Kljub dobri volji do Polhograjske Grmade zal nismo prisle - tehnicne ovire, oz. nepreverjanje potrebne opreme, kot se temu po pravici rece. Sele na parkiriscu sem namrec ugotovila (spet), da je potrebno o stanju baterije v celni svetilki povprasati tisto osebo, ki je lucko nazadnje uporabljala. In da - mislim, da je bila prizgana samo dvakrat - ni cisto to, kar si jaz predstavljam ... Samo neko oranzno brlenje pac ni dovolj za nocno sprehajanje po gozdu. Z eno samo lucko pa tudi ni za hodit na take izletke. In smo spremenile cilj in se, nekoliko manj avanturisticno, odlocile samo za zavzetje Jakoba nad Katarino, Grmada bo pocakala na naslednjo turco.


Vidim, da nic ne vidim ...

Vse morebitne udelezenke, ki bi se tega pohodka zelele udeleziti, ze v naprej opozarjam:
- da naj si priskrbijo delujoce celne svetilke,
- dovolj vode,
- se pred izletom primerno nahranijo in napojijo
- poskrbijo, za predajo kljucev
- preverijo na zemljevidu kje Polhograjska Grmada sploh je.
In zelo pomembno - vsebino vseh zivih grozljivk, ki ste jih gledale v zadnjih 10ih letih, si, lepo prosim, izmenjajte dan prej, ali dan po izletu. Pa prosim, dobite se na kavi - brez mene. Kasnejse cviljenje ob svetlecih oceh sredi gozda in meglicah je nezazeljeno ...

Ni komentarjev: