sobota, 18. avgust 2007

Uh, se nekaj ...

sem pozabila povedat.

Namrec danes sem uspesno izvedla prvo "baba za volanom" foro. Saj v bistvu ni da bi se s tem ravno hvalila, ker je res butasto in se to dogaja samo ze omenjenim Cehom, ali se bolj pogosto hordam Italijanov, ki poleti okupirajo Soco (ja, v teh primerih sem en malo rasista). Coln mi je fliknil z avta ... Jaaa, med voznjo. Neee, avtu ni nic. Jaaa, coln je cel. Neee, ni bilo prometne nesrece. Jaaa, sem ga privezala, ampak bolj kilavo.

V bistvu sem ves cas na poti od G. do Skoka vedela, da se bo to najbrz zgodilo, zato sem vozila 20/h, ampak cez glavno cesto je bilo treba pac malce pospesit. In se je takoj za kriziscem slisalo ssss, tup, bam, bam, baaam ... Se dobro, da so ti colni odporni na padce in udarce in skorajda neunicljivi.

Obljubim, da ne bom vec ponavljala tega manevra. No, cisto sama pa tudi nisem bila kriva. Prtljaznika ocitno z G. zadnjic nisva dobro namontirala, ker se je prva stanga premaknila. Zdaj je pricvrscen kot mora bit, pozicija je pa tudi popravljena (je bilo prevec narazen). Tko je to ...

Ni komentarjev: