ponedeljek, 26. maj 2008

Bine

Je bil cas, da MAkis dobi druzbo, naj pretepa sebi primerne, ne mene. Sem sicer rekla, da nikoli vec nobenega mladega macka, pa ..






Mali je itak dalec od pridnega mirnega mucka, jasno da je najvecji gavnar iz legla (kje jih najdem?). Sicer gre seveda za leglo (dve) macjih najdenckov. Kot je videti na slikah, ima tezave z desnim ocesom, kar je posledica okuzbe z virusom macjega herpesa, kar pri mladickih ni redkost. Cel macji kupcek je bil precej ubogi, respiratorne tezave smo zdaj bolj ali manj postimali, kako bo pa z uckom, bomo pa se videli.

Zacasno je pri meni (ta RES ne ostane) se puncka iz drugega legla, Mini. Precej zdelana revica, ki pa se ji stanje po parih dneh intenzivne oskrbe izboljsuje. Se vedno jo sicer hranim po brizgi, spiram nos in oci, je pa bistveno boljse. Tamala bo ful lustna navihana, ampak nezna mucka. Pa se take malo posebne barve je, namrec je sivo tigrasta (whiskas), hrbet ima pa precej temen. Samo se malo se mora k sebi spravit.



Ce je slucajno kaksen interesent (ok, verjetno bo potem, ko pridejo na vrsto lepse slikce), macica (in njeni bratci & sestrice) se bodo oddajali prek drustva Macjelovka.

3 komentarji:

bucka pravi ...

ma dej, kok maš ti dobrega psa! A tamal Bine je brez uča, al bo boljš? Drgač pa... kaj naj rečem: kako morš še enga tazga MAkisa???

:))

maja01 pravi ...

Tamal Bine ima uc notr, bomo pa se vidli kaj bo iz tega uca ratal. Zaenkrat prav optimisticno ni z videt, ampak je bilo pa tudi ze slabse. Dans smo zamenjali arcnije, pa da vidmo, ce bomo tega hudica herpesovskega (in ostale pritikline) lahko izgnali.

Sej MAkis je prijazen... Samo malo je, no ... drugacen ... Sej zdej bo imel druzbo, pa se bosta znorela en z drugim.

Anonimni pravi ...

Sicer mi mačke niso tak fajn kot psi...ampak tale čisti cuker...wwwiiii :)